Uğurcuk İlkokulu
Uğurcuk Mahallesi Uğurcuk Sokak No 108 Birecik / ŞANLIURFA

VİZYON

Biz; Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.

MİSYON

Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak, Her çocuğun içindeki yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabilen,güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir ortam yaratmak, Eğitim – Öğretim etkinliklerinde, çağdaş teknolojinin getirdiği tüm olanakların kullanıldığı bir ortamı öğrencilerimizin hizmetine sunmak, Okulumuzu; öğrencileri, öğretmenleri ve velileri ile çevrede örnek gösterebilecek ve gurur duyacak bir kurum haline getirmek, Öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarını en kısa sürede gidererek, onları başarıya götüren yolda motive edip, umut ve güveni aşılayarak hedeflerine emin adımlarla gitmelerini sağlamak, Çocuklarımıza mutlu ve başarılı bireyler olma isteğini ve yeteneğini kazandırmak.

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

NORMAL EĞİTİM

08:30 / 14:15

KÖMÜR SOBASI

Lojman Sayısı

Lojman Bilgisi

LOJMAN ANASINIFI OLARAK KULLANILMAKTADIR.

ORTAOKUL VE LİSE ÖĞRENCİLERİNİ BİRECİK MERKEZE TAŞIYAN SERVİSLER VARDIR.

ŞANLIURFA´YA 105 KM BİRECİK´E 5 KM UZAKLIĞINDADIR.

UĞURCUK MAHALLESİ UĞURCUK SOKAK NO:108 BİRECİK/ŞANLIURFA